tømrer

Tømrer og snedkerarbejde hos din lokale håndværker

Tømrer og snedkerarbejde hos din lokale håndværker

Vinteren kan være hård ved det udvendige træværk. I mange tilfælde kan træværket ved hjælp af behørig beskyttelse holde i mange år. Men er skaden sket, og trædækket på din terrasse er gået itu, skal der nye brædder til. Og skal resultatet være perfekt, kan du hyre en dygtig tømrer til at løse denne opgave.

Hvor finder jeg et pålideligt tømrer firma i Gilleleje?

Skal trædækket på terrassen skiftes ud – og skal der eventuelt foretages andre reparationer af det udvendige træværk i samme omgang – kan du trygt kontakte Aage Andersen & Søn A/S. Aage Andersen & Søn A/S er et tømrer og snedker firma i Gilleleje, som igennem fire generationer har forestået tømrer og snedkerarbejde i forbindelse med renovering, tilbygning, ombygning og nybyggeri.

Hos Aage Andersen & Søn A/S finder du udelukkende veluddannede fagfolk, som har lang erfaring med – og stor ekspertise inden for – alle former for tømrer og snedker arbejde, som relaterer sig til private boliger. Det kan for eksempel være opførelse af carporte, redskabs skure, udestuer og terrasser samt private badebroer, hegn eller plankeværker. Du kan også få hjælp hos Aage Andersen & Søn A/S, hvis du har en forsikringsskade, som skal vurderes, indrapporteres og udbedres, eller hvis du skal have lagt trægulv i dit hjem.

Hvad kan jeg forvente, når jeg benytter Aage Andersen & Søn A/S?

Med Aage Andersen & Søn A/S får du en fantastisk service, som er et udtryk for de dygtige håndværkeres høje standarder når det kommer til professionalisme og faglig stolthed. Aage Andersen & Søn A/S har eksisteret i mange år, og har ry for at være blandt de bedste håndværker virksomheder i Gilleleje og omegn. Aage Andersen & Søn A/S er omfattet af Byg Garanti ordningen, som sikrer dig det bedste håndværk.

Du kan læse mere om Aage Andersen & Søn A/S’ ydelser på https://aage-andersen.dk/