Energitilskud

- Sådan opnår du tilskud og fradrag

 

Energitilskuddet skal reducere mængden af CO2

Alle energiselskaber i hele Danmark er forpligtede til at nedbringe energiforbruget, og dermed også CO2 udslippet, hos brugerne. Denne ordning er kommet i stand for at opnå energiselskabernes overordnede sparemål for 2020 om at nedbringe energiforbruget med 40 % inden da. Denne energispareordning er en del af den samlede 2020 aftale og omfatter et fastsat mål for hvert år frem mod 2020. Energitilskuddet kan opnås i forbindelse med mange typer energiforbedringer i alle typer boliger, virksomheder, landbrug og institutioner.

 

Et skattefrit tilskud til dig

Energitilskuddet er med andre ord et skattefrit økonomisk tilskud til dig, når du vælger at energirenovere din bolig – helt ned til udskiftning til LED-belysning. Det er dit pågældende energiselskab, der indberetter til Energistyrelsen, så du kan opnå tilskuddet. Uanset om du selv vælger at foretage energiforbedringer i dit hjem, eller får en professionel fagmand til det, kan du opnå tilskuddet – så længe projektet er indberettet og godkendt af Energitilskud Danmark.

 

Dette kan du få tilskud til

Energitilskuddet har intet at gøre med håndværkerfradrag, da energitilskuddet udelukkende er til for at nedbringe mængden af CO2 udledning. Du kan få tilskud til en lang række energiforbedrende ydelser, såsom alle former for isolering, udskiftning af varmkilde og vinduer, opsætning af varmepumpe og meget andet. Perleisolering er landsdækkende og hjælper blandt andet kunder i Holstebro, Struer, Viborg, Skive, og vi kører med glæde ud til dig og hjælper dig med at energiforbedre din bolig ved hjælp af efterisolering. Vil du vide mere, deler vi hos Perleisolering med glæde vores råd og erfaringer. Du er velkommen til at tage kontakt til os i dag på 21 98 12 22 eller info@perleisolering.dk.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top