Tilskud og fradrag

- Sådan opnår du tilskud og fradrag

 

Energitilskud

Når du energirenoverer din bolig, kan du få et skattefrit tilskud til finansieringen. Tilskuddet kan opnås til forbedringer af alle typer boliger, virksomheder, landbrug og institutioner. Den overordnede grund til at staten tilbyder et energitilskud til alle, der vælger at energirenovere deres bolig, er for at reducere mængden af udslippet af CO2 samt gøre danskerne mere miljøbevidste. Energiselskaberne har et overordnet sparemål for 2020; nemlig at vi skal have reduceret CO2 udslippet med 40 %. Uanset om du vælger selv at energirenovere din bolig eller får en fagmand til det, kan du opnå dette tilskud.

 

Håndværkerfradrag 2018

Der har i 2017 været tvivl om, hvorvidt håndværkerfradraget skulle videreføres til 2018 eller ændres markant, men det er besluttet, at den ikke blot videreføres til 2018, men tilmed gøres permanent. Håndværkerfradraget er blandt andet til for at lette hverdagen for familier, reducere mængden af sort arbejde samt mindske CO2 udslippet. Det ”nye” fradrag ligner det tidligere håndværkerfradrag, men nogle få ydelser er fjernet.

 

Du kan fradrage på to ydelser

I 2018 og frem kan du fortsat fradrage på to ydelser. Du kan opnå fradrag for op til 12.000 kr. pr. år pr. skattepligtig person over 18 år i husstanden til håndværkerydelser til bestemte energiforbedringer og klimatilpasninger i hjemmet samt 6.000 kr. til rengøring, børnepasning og lignende. En af måderne du kan energiforbedret din bolig er blandt andet ved at efterisolere eller isolere ikke i forvejen isolerede vægge, tage eller gulve. Her står Perleisolering med glæde til rådighed med vejledning og efterisolering.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om energitilskud og håndværkerfradrag, står vi hos Perleisolering med glæde til rådighed for kunder i hele Danmark. Vi kører blandt andet til Skive, Struer, Viborg, Holstebro og mange andre byer. Vi hjælper fx gerne med at søge energitilskuddet for dig. Kontakt os på 51 96 12 22 eller info@perleisolering.dk og hør nærmere.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top