Sådan sikrer du dig bedst muligt derhjemme med bad og fliser

Sådan sikrer du dig bedst muligt derhjemme med bad og fliser

Hvor er det lige, man omtaler bad og fliser i den mest velkendte sammenhæng?

Det er da netop på badeværelset, for det ligger ligesom i den beskrivelse med, at man har bad og tilhørende fliser dér. Der er under “Bad & Fliser” i byggemarkederne, at man hovedsageligt finder udstyr og produkter, der skal bruges på badeværelset og toilettet.

Så derfor er de blevet samlet under denne fane, og det kan man mene, hvad man vil om; fordi det kan på en og samme tid virke for specifikt, men det kan også virke for overordnet.

Det er ikke i alle byggemarkedet og lignende, at man bruger denne beskrivelse til afdelingen for badeværelsesartikler, men mange gør det.

Men kender du så det udtryk med, at de fleste ulykker sker i hjemmet?

Det er ganske vist, men hvor tror du så, at mange ulykker foregår henne i hjemmet i specifikke lokaler?

Mange vil nok gætte på køkkenet med skarpe knive, varme kogeplader og andre ting, man kan komme til skade på.

I køkkenet sker der også mange ulykker, men faktisk er det også på badeværelset, at der sker en del ulykker – faktisk endda dødsulykker.

Sådan en simpel ting som, at man glider på en glat overflade på en flise, kan medføre, at man rammer hovedet mod kanten på et badekar eller andet; og rammer man virkelig uheldigt, kan lyset hos en bliver slukket for bestandig.

Så hvordan undgår man så bedst muligt disse ulykker?

Noget er ganske enkelt sort uheld, og andet kan man ikke halgardere sig imod, men der er stadigvæk visse sikkerhedsforanstaltninger, man kan gøre sig, for at undgå dem.

Brug bademåtter i badeværelset til lige efter et bad, så du har et sikkert underlag at træde ud på, når du har vand i øjnene og vådt hår nede foran dig.

Stil dig også rolig og tag små skridt, så du ikke mister orienteringen i emmet i rummet, så du kan falde.