røgeri

Røgeri og fiskerestaurant i Jylland

Røgeri og fiskerestaurant i Jylland

editorial

Leder du efter en fantastisk fiskerestaurant i nærheden af Klitmøller? Tjek Det Gamle Røgeri i Hanstholm for gode fisk og skaldyr.

Her kan du få frisk fisk, røgvarer og delikatesser fra det dybe hav. Alt fra lokale røgede sild til rejer til ål er tilgængelig.

Du kan også bestille sandwiches, fish & chips, varme fiskefrikadeller og forretter samt specialretter som f.eks. fiskefrikadeller, pålæg og diverse platter i alle mulige variationer til din fest. Så kom ned til Det Gamle Røgeri og nyd nogle gode fisk og skaldyr!

Fiskerestauranten hos Det Gamle Røgeri – et besøg værd

Hvis du en dag er i Hanstholm-området, så husk at tjekke Det Gamle Røgeri ud – en lækker fiskerestaurant og røgeri. Her serverer de friske fiskeretter som varmrøget laks og makrel, rejer og sild, røget ål og fiskefrikadeller.

image

Du kan bestille sandwiches, smørrebrød, varme fiskefrikadeller og forretter samt specialretter som f.eks. fiskefrikadeller, pålæg og frikadeller i alle mulige variationer til din fest. Så kom forbi Det Gamle Røgeri for at få et fantastisk fiskemåltid!

Det Gamle Røgeri er helt sikkert stedet at gå hen, hvis du er på udkig efter friske fisk og skaldyr nær Klitmøller. Med et bredt udvalg af røgede og friske fiskeretter er der noget for enhver smag. De har også en take-away-mulighed, så du kan nyde deres lækre mad på farten!

Butikken hos Det Gamle Røgeri

De har også en takeaway-butik, hvor du kan få sandwiches, salater, håndlavet remoulade, fish & chips og meget mere til at tage med. Så uanset om du er på udkig efter en hurtig bid mad eller et måltid, så er Det Gamle Røgeri stedet at gå hen til.

Og selvfølgelig har de også et bredt udvalg af skaldyrsplatter, hvis du planlægger en fest. Så næste gang du er i Hanstholm, så husk at kigge forbi Det Gamle Røgeri! Du vil ikke blive skuffet.