regnskoven

Red regnskoven gennem shopping og med gaver

Red regnskoven gennem shopping og med gaver

Regnskoven er en utrolig smuk del af verden. Men der findes ikke meget af den. Kun i bestemte lande. Og her fælder man rigtig meget af regnskoven for at bruge træet til alskens produktion. Det går ud over bestanden af smukke dyr, der lever i regnskoven. 

Men du kan faktisk hjælpe med at red regnskoven. Det kan du gøre gennem shopping – online kan du købe certifikater på en del af regnskoven såvel som alskens merchandise. Pengene fra salget går til at redde regnskoven. Læs meget mere i denne artikel!

Hjælp Verdens skove med at redde regnskoven

Det kræver hjælp, hvis regnskoven kan reddes. Heldigvis kan du hjælpe dem, der allerede er i gang med processen. Det er f.eks. Verdens Skove. De har en online shop, hvor du kan købe regnskovscertifikater. Når du køber sådan et certifikat, får du både en smuk udsmykning til din væg med et flot motiv, men du er også med til at redde f.eks. 500 kvm regnskov for få hundrede kroner.  

Certifikater, bamser, boligtilbehør og firmagaver 

Verdens Skove shoppen byder på meget andet end blot regnskovscertifikater. Du kan dermed også støtte regnskoven ved at købe gaver til din familie, ting til dig selv eller måske en firmagave? 

Du finder i deres shop alskens fine ting. Der er alt fra boligtilbehør og bamser til lækre ting til kroppen, kaffe, vokslys og kunst. Rigtig mange gode ting du kan købe, samtidig med at du støtter regnskoven. 

En firmagave der støtter regnskoven er et virkelig godt budskab at sende til dine medarbejdere og kunder. De får følelsen af, at din virksomhed tager ansvar og bruger sine penge fornuftigt og har overskud til at hjælpe andre. Du kan både vælge at give dine medarbejdere en pæn ting fra shoppen hos Verdens Skove, men du kan også vælge at give dem et regnskovscertifikat og støtte regnskoven på allerbedste vis!