turistkørsel

Professionel turistkørsel der giver gode ferier

Professionel turistkørsel der giver gode ferier

Slap af på en god busferie

Når du langt om længe når til at holde ferie, så får du muligheden for at komme helt ned i gear. Men det kræver selvfølgelig, at du befinder dig i rolige og trygge omgivelser. Disse får du helt sikkert, når du vælger en ferie i bus. Her kan du nemlig sætte dig ind på et dejligt blødt sæde og bare lade tankerne falde til ro. Du kan også få læst den roman, der har ligget længe på dit natbord, eller du kan nyde en spændende tv-serie fra Netflix på din smartphone. Der er altså mange muligheder for at nyde en dejlig afslappet ferie, når du vælger at tage på ferie med Fjerritslev Busserne.

Erfarne chauffører i moderne busser

Fjerritslev Busserne har igennem mange år kørt turistkørsel for en lang række danskere, som bare vil nyde den ro og tryghed, det giver at drage på ferie i en bus. Disse busture er et virkelig godt alternativ til selv at sidde bag rattet nede på de tyske motorveje, hvor du lynhurtigt kan komme til at spilde tiden med at holde i kø. Igennem årene har Fjerritslev Busserne kørt mange turister til feriedestinationer rundt om i Europa til dejlige steder som Italien, Norge og Polen. Alle ture foregår med en professionel og erfaren buschauffør bag rattet, der trygt bringer dig frem til din destination. Derudover foregår alle ture i topmoderne busser, hvor gode toiletforhold og ordentlig plads mellem sæderne er en del af inventaret.

Din foretrukne transportleverandør

Hos Fjerritslev Busserne møder du et yderst professionelt selskab, der er din foretrukne transportleverandør i Nordjylland. Udover turistkørsel driver dette busselskab også handicapkørsel, skolebus og taxikørsel. Her bliver der sørget for, at du altid kommer sikkert rundt i landet, når du skal fra a til b. Og med dygtige og engagerede chauffører, der altid møder dig med et smil, så kan du kun få en vellykket tur, når du bestiller den hos Fjerritslev Busserne.