(Måske) verdens bedste hobby!

(Måske) verdens bedste hobby!

“Øl er en dejlig drik!” Det udsagn kan de fleste voksne danskere nok erklære sig enige i! Her i Danmark er vi en gammel og stolt øldrikkende nation – faktisk er det allerførste spor af øl i hele Norden fra dette land; i Egtvedpigens grav fandt man ved hendes side en krukke med efterladenskaber fra en hvedeøl. Så vi kan med rette sige, at dette har været en del af vores kultur i mange lange tider!

I de senere år det hjemmebrygning, håndbrygning, ølbrygning – kært barn har mange navne – blevet en hobby, der virkelig vinder frem. Den bliver kun mere og mere populær, og salget af specialøl er desuden skudt i vejret med raketfart.

Hvor vin før i høj grad havde førstepladsen når det kom til forfinet smag, nuancer, noter og efterspil, kravler øl støt op ad rangstien. Faktisk findes der også øl-sommerlier nu.

Måske går du selv med en drøm og et ønske om at blive hjemmebrygger? Så læs med her!

Hos hjemmebryggeren.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at komme godt igang! Hos Hjemmebryggeren finder du ene eksperter, der med liv og sjæl går op i håndværket og kun forhandler de bedste produkter og materialer. Og lad dig ikke skræmme – det er nemmere, end du tror; har du viljen, viser Hjemmebryggeren dig vejen!

Der findes efterhånden uanede muligheder for at eksperimentere, gå på opdagelse og innovere. Hjemmebryggeren tilbyder et bredt sortiment af råvarer, heriblandt malt, gær og humle – og der er stor forskel på de forskellige sorter.

På siden finder du også alverdens opskrifter, faktisk kan du hente nogle af Danmarks allerbedste; her er nemlig medaljevindere fra DM i håndbryg!

Du vil også opdage, at der er mange krydderier til rådighed – når du begynder at lege med disse, har du for alvor mulighed for at sætte dit helt eget unikke præg.

Så hvad venter du på? Kom godt fra start på hjemmebryggeren.dk – her er alt, hvad hjerte – og gane – begærer!