radon

Man skal ikke spøge med radon, derfor skal man måle efter det!

Man skal ikke spøge med radon, derfor skal man måle efter det!

Hører du nogle gange udtrykket med, at hvad man ikke ved, har man ikke ondt af, og hvis det er ude af øje, så er det ude af sind?

Det er da også generelt en smart måde at leve tilværelsen på, for man har studeret og bemærket, at folk generelt bekymrer sig over ting, der reelt aldrig kommer til at ske, og de bekymringer alene kan give stress, depression, sygdomme og meget andet.

Problemet er så blot, at nogle gange ER der faktisk grund til at bekymre sig om noget, man ikke kan se eller mærke direkte, og det handler ikke om de bevidste gerninger, vi gør, som vi ved, er usunde, såsom at ryge, mens vi ikke kan mærke, vi får det skidt af det – det kommer senere i livet.

Paranoide mennesker af natur har måske ikke godt af at læse dette indlæg, men derfor kan det være smart alligevel at gøre, og selv hvis man panikker over informationer, så er der heldigvis en masse, man kan gøre for at undgå det.

Vi hentyder selvfølgelig til radon, der er en natur gasart, der lever i undergrunden og kan sive ind i private boliger og spreder sig.

Som ugangspunkt er gas jo ikke sundt, men den her type gasart er faktisk så farlig, at den er decideret kræftfremkaldende.

Men modsat den gas, man bruger i ovne og gasflasker, som vi mennesker har tilføjet et substans, der gør, at i kan lugte det, så er radon helt lugtfri – og man kan heller ikke se det.

Derfor kan man sidde sagesløst i ens egen lænestol og læse en bog, mens man er omgivet af gas med kræftfremkaldende stoffer i.

Heldigvis behøver du ikke leve derhjemme med dette resten af livet, for man kan faktisk måle, om mængden af radon i dit hjem er skadelig eller ej, og hvis det er, så kan man komme det til livs.

Få hjælp til målingen her: https://www.radonhuset.dk/