Lær af de bedste til at udbyde Business Intelligence kurser

Lær af de bedste til at udbyde Business Intelligence kurser

Man siger jo, at man skal kravle, før man kan gå, og det er gælder både direkte og figurativt.

Måske har du været på kursus hos 4D.dk og er blevet så inspireret til, hvordan man kan udbyde undervisning i IT-programmer såsom Business Intelligence, som man også betegner med forkortelsen BI, at du selv har fået lyst til at undervise i den slags.

Det er jo lidt ligesom, at når nogle folk selv vil undervise i folkeskoler eller gymnasier, så er det ofte kommet af, at de havde en bestemt lærer, der inspirerede dem helt vildt meget.

Sådan oplever man også at blive inspireret af at være på kursus hos 4D.dk, men hvor de fleste går hjem med fornyet viden, så er der nogle, der tager skridtet videre og vil oprettet sit eget.

Dette skal ikke nødvendigvis ses som for at skabe konkurrence, men simpelthen fordi, man synes, deres undervisning var så interessant, at det skal komme ud til mange flere, og man har fundet sig kald her i livet.

Dog skal man så huske på, at selvom man siger, at efterligninger er den højeste form for smiger, man kan opnå, så skal man også huske på, at man ikke må lave plagiat af andre.

Det gælder lige fra at skabe logoer og taglines, som allerede er taget, men hvis dit kursusudstyr, undervisningsmateriale og undervisningsform også er identisk eller tæt på med 4D.dk eller andre, så kan man risikere at få problemer.

Dette kommer ikke nødvendigvis fra firmaet selv, men fordi det kan være på kant med loven at kopiere på den måde, som når man laver kopivarer af kendte produkter og så dumper prisen.

Så du må gerne snuse til, hvordan de gør, og så forsøge at lære af dem, så længe du bare husker at undervise på dine egen måde og med egne materialer.