Lad din vognmand på Als stå for flytning og transport af båd

Har du brug for hjælp til flytning og transport at tunge eller svært håndterbare emner? Så bør du få fat på de rette fagfolk – for eksempel hos en lokal vognmand. En vognmands arbejde begrænser sig nemlig ikke til transport og logistik. Flere vognmænd har specialiseret sig inden for flytning og håndtering af sværgods og sarte emner. Og blandt disse vognmænd finder du på Als FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Hjælp til kran arbejde med FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over regionens mest fleksible kranbil – og det kan komme dig til gode i forbindelse med løfte opgaver eller lignende. Den store kranbil hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan bryste sig af flyjib og en rækkevidde på hele 32 meter.

Kranen er udrustet med en godkendt mandskabskurv, en grab til affald, container hejs samt glas sug til hejs af vinduer. En yderst versatil kran som kan bruges i mange sammenhænge. Og skulle du få brug for transport af dit gods kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning selvfølgelig også stille med køretøjer til dette formål.

Flytning af båd ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Foruden den store kran er FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også i besiddelse af særlige kranbiler til brug ved transport af både. Skal du således have flyttet din båd mellem dennes opbevarings plads og marinaen i Sønderborg, Augustenborg eller andet steds på Als eller i Sønderjylland kan du få hjælp til dette forehavende hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. De dygtige chauffører hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har mange års erfaring med, og tilsvarende stor ekspertise inden for, flytning af både.

Du kan således trygt overlade din båd i hænderne på FA. A. Keldorf Vognmandsforretning når den skal sø eller landsættes. Og har du brug for en videoovervåget og aflåst opbevarings plads til din båd kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også tilbyde dette. Læs mere på http://www.keldorftransport.dk/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *