Stof / metervarer / sy / gør det selv

Kan du genskabe det som et gør det selv-projekt?

Kan du genskabe det som et gør det selv-projekt?

advertorial

Har du ikke også oplevet det med, at du har set på noget og sagt til dig selv, at det kunne du da også godt have lavet?

Det kunne være et kunstværk, som man ser i et galleri, hvor det enten er nogle tilfældige klatter maling på et lærred, eller det er en skulptur af nogle geometriske figurer, som du da godt kunne have regnet ud at lave – desuden ville det ikke tage dig lang tid at lave.

Men her handler det om, at man har forstand på kunst, og at man har et navn i den branche, så man rent faktisk bliver genkendt og anerkendt for det, man laver.

Det handler nemlig om at være kendt, for der er bare forskel på at sælge et kunstværk af en ukendte maler og så af en, der er verdensberømt.

Stof / metervarer / sy / gør det selv

Nogle ting kan man sagtens lave selv

Men det kan også være mere lavpraktisk, at man er nede i en tøjbutik og ser en jakke med nogle knapper, en lynlås og andet, og så tænker man, at den gad man da godt eje – indtil man ser prisen.

For det er noget modemærke, som man på ingen måde har råd til, men man kan genkende materialerne og ved, hvor man kan få fat i nogle, der ligner dem.

Og man er faktisk blevet ret god til at sy med mere, så selvom det kan komme til at tage lidt tid at lave den jakke selv, så er det trods billigere, når man kan gøre det selv.

Faktisk kommer du helt ned til at skulle betale en femtedel af, hvad jakken koster fra ny, når du selv vælger at lave den.

På den måde kan man nærmest blive selvforsynende med ting, som man laver fra bunden fremfor at købe dem eller får andre til at lave dem for en.