Stenuld

- Stenuld er et gennemtestet produkt, som er velegnet til de fleste typer isolering

Stenuld er en samlet betegnelse for isoleringsmateriale som fremstilles af smeltet sten. I Danmark er materialet ofte kendt som Rockwool, der også er et af vores foretrukne isoleringsmaterialer hos Perleisolering. Materialet er foruden sine effektive isolerende egenskaber også brandhæmmende, robust, let at arbejde med og fremstilles bl.a. ved genanvendelse af produktionsrester og gammelt isoleringsmateriale.

Hvornår bruge stenuld?

Stenuld har været anvendt i rigtigt mange år og det alsidige materiale kan bruges i en række forskellige sammenhænge, eksempelvis ved:

Med en effektiv stenuldsisolering kan du altså opnå betydelige besparelser på varmeregningen, og da materialet er prismæssigt overkommeligt, kan du ofte tjene dine investeringer hjem igen på relativt kort sigt. Skal materialet bortskaffes er der mulighed for at sende eller aflevere stenuldsrester eller affald til genanvendelse hos Rockwool Danmark.

Loftisolering

 

 

Tag kontakt

Tag endelig kontakt på tlf. 51 96 12 22, hvor vi står klar til at rådgive om dine muligheder for at gøre gode investeringer og nedbringe dit varmeudslip. Vi står også altid klar med et uforpligtende tilbud. Vi arbejder oftest i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men kører også gerne i resten af landet.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top