Rockwool Isolering

-

Hos Perleisolering arbejder vi med stenuld fra den danske virksomhed Rockwool, der i mange år fungeret som fast leverandør af det brandhæmmende isoleringsmateriale af samme navn. Rockwool fremstilles ved at smelte sten, kalksten og briketter ved 1500 grader. Materialet har et smeltepunkt på over 1000 grader hvilket gør det til et meget modstandsdygtigt materiale der kan modstå brand i cirka to timer. Stenulden er et rimeligt let materiale at arbejde med, men man skal dog være opmærksom på at det let kan give kløe når det kommer i kontakt med hud.

Rockwool til loftisolering

 

Hvor bruges Rockwool?

Rockwool er et meget energirigtigt isoleringsmateriale som har været anvendt i mange år og i forbindelse med næsten alle isoleringsopgaver. I dag anvendes Rockwool bl.a. i forbindelse med isolering af hulmur, gulv, loft, skunke eller krybekældre. Materialet kan nedbringe varmeregningen betydeligt og biddrage til et bedre miljø.

Tag kontakt

Vi står altid klar til at vejlede om fordele og ulemper ved de forskellige isoleringsmaterialer. Tag endelig kontakt på tlf. 51 96 12 22 og få en snak om mulighederne for at nedbringe din varmeregning, eller indhent et uforpligtende tilbud. Vi arbejder oftest i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men kører gerne til hele landet. 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top