Isolering med papiruld

- Papiruldisolering er velegnet til indblæsning isolering

Papiruld er i de seneste år blevet et af de mest udbredte isoleringsmaterialer i Danmark. Dette skyldes at materialet er meget miljøvenligt og forbundet med en række betydelige fordele. Hos Perleisolering anvender vi granuleret papiruld fra CBI Danmark som fremstilles af genbrugspapir. Materialets isolerende egenskaber er gennemtestet og veldokumenterede, ligesom papiruld virker brandhæmmende og er imprægneret imod svamp, skadedyr og råd. Dermed udgør granuleret papiruld et sikkert, effektivt og miljøvenligt isoleringsmateriale.

Hulmursisolering med papiruld

 

Indblæsning af papiruld

Papiruld er særligt velegnet til isolering af loft, hvor materialet rent praktisk indblæses direkte i den ønskede placering via en specialmaskine påført en slange. Metoden er nem og tidsbesparende i forhold til mange konventionelle isoleringsmetoder, og indblæsningen sikrer at materialet lægger sig jævnt i alle sprække, så der ikke efterlades utætte samlinger eller kuldebroer. Med isolering med papiruld kan du altså indbringe væsentlige besparelse på varmeregningen, og du opnår et fuldt funktionelt og miljørigtigt resultat til meget attraktive priser.

Hør nærmere

Vi står altid klar til at fortælle om isolering med papiruld på tlf. 51 96 12 22, hvor vi naturligvis også gerne giver et uforpligtende tilbud. Vi arbejder oftest i området omkring Holstebro, Viborg, Skive, Struer og Mors, men kører gerne til hele landet.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top