ISOpearl

- Stigende energipriser har medført et stigende behov for efterisolering og renovering af gamle bygninger

Varmeisolering af hulmure

Stigende energipriser har medført et stigende behov for efterisolering og renovering af gamle bygninger. Mange husejere har specielt fokus på hulmursisolering. Besparelsen på energiforbruget, er i gennemsnit ca. 35 %, ved at efterisolere sin hulmur med Isopearl Climate Glue.

ICG er et varmeisolerende system til hulmuren, det er komponenterne EPS (granulat polystyren) og ECO-Lim,   der ved hjælp af vores specialudstyr blæses ind i hulmuren.

Via et hul på 18mm blæses isoleringsperlerne ind i hulmuren, de er vædet i den speciallim som holder perlerne sammen i den form din hulmur er. Isoleringskuglerne nå ind overalt, mellem murene takket være opbygningen nedefra og opefter. Det er en fast form der er resultatet, så de kan ikke falde ud, og kuldebroer forekommer ikke.

ICG perlerne hærder i hulmuren, uden nogen form for extra energi. Der er naturligvis stadig Dampdiffusion.

Hulmursisolering med IsoPearl

 

Forarbejdning

Isolerings arbejdet starter med, at vi borer huller i ydermuren med ca. 1 meters afstand, i Fugerne, således at mursten ikke beskadiges.

Ved hjælp af vore specialudstyr, sprøjtes Isopearl Climate Glue ind i hulrummet. Isoleringsresultatet bliver helt uden huller eller mellemrum, da isoleringsperlerne fylder hver eneste m2.

Isoleringsresultatet er ”formstøbt ” til lige netop din hulmur, Resultatet er en fast form der ikke falder ud, når du evt. skal skifte vinduer mm. Vi lukker de borede huller med en mørtel med tilsvarende farve, så der er et pænt resultat, uden synlige spor af isolerings arbejdet på facaden.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top