Isolering med glasuld

- Glasuld er velegnet til de fleste typer isolering

Hos Perleisolering arbejder vi blandt andet med glasuld. Glasuld er et alsidigt og populært isoleringsmateriale af flere gode grunde. Da materialet består af 95% glas er det ubrandbart, hvilket vil sige, at det simpelthen ikke kan antændes. Derudover er op til 80% af det brugte materiale i glasulden genbrugt, hvilket er med til at gøre glasulden til et miljørigtigt isoleringsmateriale. Det genbrugte glas kommer blandt andet fra gamle vinduer og flasker som granuleres og anvendes som isoleringsmateriale.

Glasuld er desuden bioopløseligt og afgiver ikke sundhedsskadelige stoffer til omgivelserne, hvilket medvirker til, at glasuld gerne må anvendes i miljømærkede huse. Slutteligt er materialet vandafvisende og optager ikke fugt, så det nedbrydes ikke af råd eller svamp.

Læs mere om energitilskuddet

 

Det nyeste glasuld

Hos Perleisolering anvender vi Knauf Insulation med ECOSE® Technology, som er den nye generation af glasuld. Via en ny og revolutionerende bindemiddelsteknologi er materialet helt lugtfrit og fri for formaldehyd, fenoler og akryl samt helt uden kunstige farvestoffer og blegemidler – alt dette bidrager til et bedre indeklima sammenlignet med traditionel mineraluld.

Hør nærmere

Tag endelig kontakt på tlf. 51 96 12 22 og indhent et uforpligtende tilbud på en effektiv isolering. Her vejleder vi også glædeligt om fordele og ulemper i de forskellige isoleringstyper, eller om mulighederne for at opnå tilskud igennem enten energitilskuddet eller håndværkerfradraget. Vi arbejder ofte i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men løser gerne opgaver i hele Danmark. 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top