Isolering med flamingo

- Som faste flamingoplader og som små flamingokugler

Hos Perleisolering foretager vi isolering med flamingoplader eller med små flamingokugler, der også er kendt under navne som, celleplast, flamingogranulat, krøyerkugler, styrofoam, polystyten, sundolitt, EPS, isolering mm. Uanset hvilket navn der bruges, består flamingokugler af forskummede perler som kan indblæses i både hulmur, krybekældre eller under gulvet. Materialet er fugtafvisende og derfor velegnet til isolering i bygningsdele der kan være udsat for fugt.


Spar på energiforbruget

 

Genbrugsflamingo

Tilbage i 70’erne var flamingokugler vores absolut foretrukne isoleringsmateriale hos Perleisolering. Da vores faste leverandør lukkede, blev der etableret en privat genbrugsindsamling af flamingo rundt fra firmaer og forretninger. Flamingoen blev derefter granuleret i en selv-konstrueret maskine og blæst op i en silo. I dag anvendes der stadig genbrugsflamingo hvilket resulterer i at isoleringen kan gennemføres til stærkt konkurrencedygtige priser, samtidigt med, at der spares helt nøjagtigt 1 kg CO2 for hvert kilo genbrugsflamingo der anvendes.

Hør nærmere

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på tlf. 51 96 12 22, hvor vi også rådgiver om fordele og ulemper i de forskellige isoleringsmetoder. Husk at du har mulighed for at søge tilskud igennem enten energitilskuddet eller håndværkerfradraget – vi søger gerne tilskuddet for dig. Vi arbejder oftest i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men vi løser også opgaver i resten af landet. 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top