Ydervægge / hulmur

- Til hulmurs- og facadeisolering anbefaler vi papiruld eller flamingo

Isolering af ydervægge er også kendt som hulrumsisolering eller facadeisolering, da det som regel er i hulrummet mellem ydervæggen og indervæggen hvor der findes et stort potentiale for at isolere. Er hulmuren tom holder den meget dårligt på varmen og i ældre huse som tidligere er blevet hulmursisolereret, sker der med tiden det, at isoleringen falder sammen, hvormed der igen opstår et potentiale for at nedbringe varmeregningen med en efterisolering. Netop en efterisolering af hulmuren er en af de mest effektive isoleringsløsninger overhovedet, og man vil hurtigt opleve, at væggene bliver varmere og at temperaturen i boligen efterfølgende kan holdes på et mere jævnt niveau.

 

IsoPearl til hulmursisolering

 

Udvendig isolering

Ved murkonstruktioner hvor der ikke er en hulmur, kan man vælge at isolere udefra. Den udvendige isolering nedbringer varmeudslippet og forebygger samtidigt de problemer med fugt og skimmelsvamp som ellers kan opstå ved indvendig isolering når der ikke er hulmur. Til selve hulmursisoleringen anbefaler vi at man bruger Knauf Insulation med ECOSE® eller flamingo.

Hør nærmere

Tag endelig kontakt på tlf. 51 96 12 22 og indhent et uforpligtende tilbud eller hør nærmere om mulighederne i isolering af ydervægge. Vi arbejder oftest i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men løser også gerne opgaver i resten af Danmark. 

 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top