Tømning af hulmur for fugtigt isoleringsmateriale

- Defekt isoleringsmateriale suges væk - denne proces tager ofte mindre end et døgn

Har du oplevet en stigning på dit varmebudget? Måske har du mistanke om, at din isoleringsløsning har mistet sin effekt? Det kan skyldes, at der er trængt fugt ind gennem ydermurene eller op fra fundamentet. Særligt traditionelle typer isolering er ikke fugtafvisende.

Vådt isoleringsmateriale vil med tiden synke ned og klaske sammen i bunden af hulrummet i muren. Her kan skimmelsvamp trives og føre til skader på bygningens konstruktion. Alvorlige tilfælde af skimmelsvamp kan ikke mindst være yderst sundhedsskadeligt.

Der er desuden ingen isoleringsværdi i fugtigt isoleringsmateriale.


Få Perleisolering til at efterse din isolering – det kan betale sig    

Hos Perleisolering kan vi foretage prøver og tjekke op på tilstanden af dit nuværende isoleringsmateriale. Viser det sig, at materialet har optaget fugt, bør det fjernes og kasseres.

Vi har udviklet en ny og effektiv metode, som hurtigt og sikkert tømmer hulmuren fuldstændig for defekt isoleringsmateriale. Processen foregår ved, at vi borer nogle små huller i ydermurene og kobler vores maskiner på. Systemet sender tryk ind i hulrummet, samtidig med at vi monterer et kraftigt sug et andet sted.

Denne løsning virker på alle isoleringstyper: Mineraluld / granulat / leca / skum

Når hulmuren er helt tømt, kan der i nogle tilfælde med alvorlige fugtskader være behov for ekstra tørring af hulrummet eller udbedring af følgeskader. Afslutningsvist blæser vi nyt materiale ind i hulmuren. De isoleringstyper vi arbejder med er vandafvisende og optager ikke fugt. Når vi er færdige, lukkes alle huller i muren til uden synlige spor.

Vandafvisende isolering


Få råd og vejledning fra os, så du er på forkant med ændringer i Byggeloven fra 2020

Kommende stramninger i Byggeloven betyder, at der kommer en række ændringer, som omfatter nye krav i Bygningsreglementet fra 2020, som skal sikre, at byggeri, ombygning og renoveringer udføres, så det overholder kravene til sikkerheds-, sundheds-, og energimæssige forhold.  

Fra 2020 bliver standarderne for lavenergi-byggeprojekter yderligere strammet. F.eks. bliver det et krav at tømme hulmursrum for defekt isoleringsmateriale. Desuden skal der i højere grad benyttes dampspærre ved isoleringsløsninger for at overholde tæthedskravet i bygningens klimaskærm.

Du kan læse mere på Energistyrelsens hjemmeside: https://ens.dk/ansvarsomraader/energibesparelser/byggeri-og-renovering  

Vi kan vejlede dig i henhold til de kommende ændringer i Bygningsreglementet 2020, så du er forberedt på fremtidens byggestandarder.

 

Nedsæt energiforbruger


Hør nærmere

Tag endelig kontakt til os på tlf. 51 96 12 22 og indhent et uforpligtende tilbud på eftersyn og tømning af hulmur. Vi vejleder grundigt ved valg af nyt isoleringsmateriale og oplyser samtidig om mulighederne for at opnå tilskud til energiforbedringer igennem enten energitilskuddet og/eller håndværkerfradraget. Vi arbejder ofte i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men vi løser gerne opgaver i hele Danmark.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top