Taget

- Derfor bør du isolere din bolig

Da varme som bekendt søger opad, går husets primære varmeudslip som regel igennem taget. Derfor er det også her at der er mulighed for at opnå de allerstørste besparelser – både for din varmeregning og for miljøet. Efterisolering under taget kan desuden øge husets salgsværdi. Bemærk at der lige nu er mulighed for at opnå tilskud til isoleringsarbejde igennem både Håndværkerfradraget og Energitilskud, og vi hjælper dig gerne med at ordne papirarbejdet og ansøgningen.

 Energitilskud til isolering af dit tag

 

Kortlæg dine besparelsesmuligheder

Vi står altid klar til at gennemføre en kortlægning af besparelsesmulighederne ved efterisolering af din bolig. Her udarbejder vi en liste med konkrete, prioriterede anbefalinger, og det vil ofte være muligt at opstille tidsrammer for hvornår dine investeringer forventes at tjene sig selv hjem igen. Dermed får du også et indtryk af hvor det bedst kan betale sig at starte med at efterisolere.

Hør nærmere

Tag endelig kontakt i dag på tlf. 51 96 12 22 eller udfyld formularen herunder og indhent et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at rådgive om fordele og ulemper ved forskellige isoleringsmuligheder, ligesom du kan tilkalde en medarbejder til at kortlægge din varmeudslip. Vi arbejder oftest i området omkring Holstebro, Viborg, Skive, Thisted, Struer og Nykøbing Mors, men vi kører gerne til hele landet. 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top