Loftet

- Lige nu kan du på isoleringsarbejde opnå både Håndværkerfradrag og Energitilskud

Da varme som bekendt stiger til vejrs, er dit loft et af de vigtigste steder at isolere. Selv med nøjagtigt samme isolering siver der mere varme ud igennem et loft end gennem en væg, og der kan derfor være rigtigt mange penge at spare ved at have et ordentligt isoleret loftrum. På et ubeboet loftrum vil man nemt kunne efterisolere oven på en eventuelt allerede eksisterede isolering. Vi kommer også gerne ud og ser nærmere på dit loft for at give anbefalinger om den mest hensigtsmæssige isolering.

Isoleringen indblæses

Vi anbefaler at loftrum isoleres med indblæsning af papiruld eller Knauf Insulation. Denne metode har flere fordele, bl.a. at materialet former sig efter omgivelserne, hvorved man undgår at der sker afskæring eller spild, ligesom man undgår at der dannes kuldebroer ved rør eller lignende steder. Hvis loftrummet er isoleret med indblæst materiale for længe siden, kan varmeudslippet ofte nedbringes væsentligt med en efterisolering, da den gamle isolering med tiden falder sammen og bliver mindre effektiv.

Vil du vide mere om efterisolering af dit loft, står vi gerne til rådighed med vores erfaringer.

 Papirisolering af loftet

 

Kontakt

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt på tlf. 51 96 12 22, hvor vi også afgiver et uforpligtende tilbud. Husk at du har mulighed for at søge tilskud igennem Energitilskuddet eller Håndværkerfradraget – vi søger gerne tilskuddet for dig. Vi arbejder i hele landet og løser rigtigt mange opgaver i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors.

 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top