Etageadskillelse

- Mange isolerer blot skunkene, uden at efterisolere etageadskillelsen

Hos Perleisolering udfører vi isolering af etageadskillelse. Netop denne isolering bliver ofte glemt, hvilket er ærgerligt, da der er enormt mange fordele forbundet med en solid isolering mellem etagerne. Udover at nedbringe varmeudspillet i huset generelt, forhindrer en isolering i etageadskillelsen at kulde fra kælderen trækker op igennem gulvet, hvilket giver lunere gulve, modvirker træk og holder rumtemperaturen mere konstant. Derudover fungerer isoleringen lyddæmpende, hvilket ofte kan være rart i familielivet, særligt hvis der er børneværelser oven på stuen.

Læs mere om loftisolering

 

Hold varmen i huset

Det vil typisk ikke være muligt at isolere ydervæggen helt oppe tæt under tagrenden – og det er netop her de fleste etageadskillelser har sin udmunding. Det får den betydning, at der er kold luft mellem etageadskillelsen og muren, og at den luft som ellers bliver opvarmet når man efterisolerer, bliver nedkølet. Ved at efterisolere sin etageadskillelse, f.eks. ved at optage brædderne i gulvet og isolere ned mellem bjælkerne, vil man lukke den kuldestrømning, der opstår fra facademuren. Ved blot at isolere en kvadratmeter eller to, så langt man nu har mulighed for at sprøjte isoleringen ind, kan man stoppe den kulde, der ellers kan strømme ind via etageadskillelsen og forårsager et fodkoldt gulv.

Kontakt os

Tag endelig kontakt på tlf. 51 96 12 22 og indhent et uforpligtende tilbud. Vi har mange opgaver i området omkring Skive, Thisted, Holstebro, Viborg, Struer og Nykøbing Mors, men vi kører i hele landet. Husk at du har mulighed for at søge tilskud til dit isoleringsprojekt igennem Energitilskuddet eller Håndværkerfradraget – vi søger gerne energitilskuddet for dig. 

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top