Hvor kan der isoleres

- Derfor bør du isolere din bolig

 

Hvorfor bør du isolere?

Der er mange gode årsager til at isolere din bolig, som er med til at gavne både dig, miljøet og din økonomi. En af de største grunde til, at boligejere vælger at isolere eller efterisolere skyldes, at de fleste kan nedbringe deres varmeregning betydeligt efterfølgende. Er din bolig dårligt isoleret eller slet ikke isoleret, holder den dårligt på varmen, hvilket medfører et stort energispild, samtidig med at dine varmeanlæg kæmper på højtryk for at producere nok varme til at opvarme boligen. Selvom din bolig er isoleret, kan isoleringen være så gammel, at den ikke længere fungerer optimalt eller måske er udført forkert.

 

Bedre indeklima og miljø

Udover at nedbringe din varmeregning, er god isolering desuden godt for dit indeklima. Dårlig isolering betyder i mange tilfælde smutveje for fugt og kulde, hvilket er et miljø, hvor skimmelsvamp trives og fugtskader ofte forekommer. Når du vælger at isolere eller efterisolere din bolig nedbringer du CO2 udslippet bemærkelsesværdigt, og du øger ligeledes husets salgsværdi.

 

Hvor kan der isoleres?

Man kan isolere og efterisolere de fleste steder i en bolig. En af de værste syndere ift. varmeudslip og dårligt indeklima er ydervægge/ hulmur, samt gulv og loft – altså alle overflader, der vender udad og ikke ind mod andre rum. Derudover kan der isoleres ved etageadskillelser og rør.

 

Kontakt os og hør nærmere

Med en beliggenhed i Glyngøre kører vi ud til kunder i hele landet, såsom Holstebro, Struer, Viborg, Skive og andre byer. Du er velkommen til at tage kontakt til os i dag på 21 96 12 22 eller info@perleisolering.dk, hvor vi kan aftale et isoleringstjek. Der er stor sandsynlighed for, at en efterisolering vil mindske dit varmetab, sænke din varmeudgift, forbedre dit indeklima og dermed øge boligens værdi.

 

Få et isoleringstjek

 

Værd at vide

Lige nu kan du på isoleringsarbejde opnå både Håndværkerfradrag og Energitilskud.

Perleisolering ApS - Hedelund 5, Glyngøre - 7870 Roslev - T: 51 96 12 22 - Cvr: 36 47 50 64 - E: info@perleisolering.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top