sprøjtemaler

Giv dine lamper nyt liv med sprøjtelakering

Giv dine lamper nyt liv med sprøjtelakering

advertorial

Har du en gammel lampe, der ikke er så pæn længere, kan det være, at du gerne vil give den et nyt liv. Men hvordan kan du lige gøre det? Der er selvfølgelig forskellige muligheder, men en af dem, so du helt klart bør overveje, er at få sprøjtelakeret din lampe. Med en sprøjtelakering er det nemlig muligt at dække gamle skader og mærker på lampen, så den bliver så god som ny. Det vil derfor virkelig give den et nyt liv. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at få sprøjtelakeret din lampe, er hos firmaet Dibbern Design. De har stor erfaring med at sprøjtelakere en lang række forskellige ting, både møbler og køkkener. De kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at sprøjtelakere din lampe. Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for at ændre udseendet på din lampe, kan du altid kontakte Dibbern Design. Du kan læse mere om dem og finde flere oplysninger på dem på https://www.dibberndesign.dk/ 

sprøjtemaler

Giv arvestykker og loppefund nyt liv 

Det er ikke bare dine egne gamle lamper, som du kan give nyt liv. Du kan for eksempel også give arvestykker og loppefund et nyt liv på denne måde. Der kan være mange historier gemt i gamle lamper, som du arver, men det kan være, at farven ikke lige er dig. I det tilfælde vil du jo ikke få brugt lampen. Derfor er det en god ide, at du ændrer farven på den, så den passer ind i dit hjem. 

Det samme er tilfældet med en lampe, som du finder på et loppemarked. Måske har du tidligere droppet at købe nogle lamper, fordi du ikke kunne lide farven, men når du ved, at du nemt kan ændre farven med en sprøjtelakering, åbner det pludselig op for, at du kan købe lamper, som du måske ikke ville have overvejet før.