Find et fremragende konferencecenter på Fyn

Skal du samle deltagere fra nær og fjern til et kursus eller en konference? Så bør du finde et centralt beliggende kursus- og konferencecenter, som kan tilbyde de rette faciliteter.

Hvor kan jeg leje mig ind i et kursus- og konferencecenter på Fyn?

Hvis du vil skabe de bedste rammer omkring dit seminar, din konference eller dit kursus kan du med fordel vælge HUSET i Middelfart.

HUSET i Middelfart er et af Danmarks største kursus og konferencecentre og kan tilbyde møderum, konference lokaler og auditorier i alle størrelser. Hos HUSET i Middelfart kan du altid finde et lokale som matcher dine behov hvad angår såvel størrelse om disposition. HUSET i Middelfart råder over lokaler som er velegnede til såvel foredrag og forelæsninger som til aktive møder og gruppearbejde.

Samtlige lokaler hos HUSET i Middelfart er udrustet med det seneste nye state of the art AV udstyr som kan være med til at facilitere diverse fremlæggelser. En lynhurtig internet forbindelse dækker hele HUSET i Middelfart og kan hjælpe dig og dine mødedeltagere hurtigt og sikkert på nettet, også hvis I skal byde udefra kommende deltagere velkommen ved hjælp af telekonference. Den store båndbredde sikrer jer mod forsinkelser og udfald – og moderne lydanlæg garanterer en troværdig gengivelse af lyden.

Forplejning og bespisning hos HUSET i Middelfart

Har du overnattende gæster fra fjerne egne, eller strækker dit seminar eller din konference sig over flere dage? Intet problem – for hos HUSET i Middelfart kan du indlogere dine møde deltagere i lækre værelser på HUSET i Middelfarts business hotel.

I kan nyde såvel morgenmad som frokost og aftensmad i HUSET i Middelfarts gourmet restaurant, som tilbyder vel tilberedte retter baseret på lokale råvarer. Og der er selvfølgelig fuld møde forplejning hvis dette ønskes.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart, og forhøre dig om ledige lokaler og værelser, på hjemmesiden huset-middelfart.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *