Makita hækkeklippere

Få klippet din hæk flot med en elektrisk hækkeklipper

Få klippet din hæk flot med en elektrisk hækkeklipper

advertorial

De fleste danskere der bor i hus har en hæk der kræver at blive klippet mindst en gang om året, ofte to. Det er et tidskrævende arbejde, især hvis man ikke har den rigtige hækkeklipper. Hvis en hækkeklipper er tung, kan det også vise sig at være en opgave der tager mange dage, fordi man er nød til at holde pauser for ikke at få ondt i ens arme.

Derfor er det vigtigt at have den rigtige hækkeklipper, så man både får en pæn hæk, ikke bruger timer eller dage på at få den klippet eller ondt i armene. Du kan f.eks. undersøge makita hækkeklippere, hvis du er på udkig efter en ny.

Makita hækkeklippere

Hvilken type hækkeklipper skal du vælge?

Overordnet er der tre forskellige typer af hækkeklippere. Der er en manuel hækkeklipper, men den skal du kun vælge hvis din hæk er virkelig lille. Den er dog god at have som en ekstra og hvis man har et sted, hvor man skal være ekstra omhyggelig og have bedre kontrol. Eller hvis man har en ekstra genstridig gren, som den elektriske hækkeklipper ikke kan klare.

Den anden type hækkeklipper er en hækkeklipper der kører på el. Den er som regel lettere end en batteridreven, men til gengæld skal du bruge en ledning. Det kan godt være besværligt at passe på en ledning, samtidig med at man klipper hæk og det er ikke ualmindelig, at du ender med at klippe ledningen over.

Alternativet til den eldrevne hækkeklipper er en hækkeklipper, der bruger et batteri. Den er som udgangspunkt tungere end den eldrevne, til gengæld er den langt mere fleksibel, så du ikke skal gå og være opmærksom på om du klipper ledningen over.

Ulempen ved en batteridreven hækkeklipper er selvfølgelig, at den kan løbe tør for strøm og den skal oplades før du kan forsætte.