Få en professionel til at hjælpe dig med træpleje

Få en professionel til at hjælpe dig med træpleje

Har du et træ i haven, der skygger for haven, taber alle sine blade på plænen eller på anden måde er generende for dig, kan det være, at du bare gerne vil af med det. Helst hurtigst muligt. Hvis det er et stort træ, der er tale om, er det dog ikke en god ide for dig, at du selv står for at fælde det. Det kan være farligt for dig, da du skal have godt styr på, hvilken vej træet falder. Faldet det ind mod dig eller ind mod dit hus, kan det forårsage store skader. Derfor bør du aldrig selv kaste dig ud i det, medmindre du er helt sikker på, hvad du gør. 

Heldigvis findes der masser af firmaer, der kan hjælpe dig med den form for træpleje, som træfældning er. Bor du i Lyngby eller omegn, kan du for eksempel henvende dig til traepleje-danmark.dk. Det er et firma, der har stor erfaring på området. De har det rette udstyr, og du kan derfor være sikker på, at både træet og din bolig er i gode hænder. Læs mere om dem på https://www.traepleje-danmark.dk/ 

Når træet er blevet fældet, kan det være, at du har brug for stubfræsning også. I det tilfælde bliver stubbet fræset ned i jorden. Gør den ikke det, vil du stadig have en stor træstub tilbage i haven. Det kan være irriterende for dig – ikke mindst, fordi fældningen ikke slår træet ihjel. Der vil derfor blive ved med at komme nye skud på træstubben, som du skal holde nede. Det kan være rigtig irriterende for dig. For at gøre det nemt for dig selv er det smartest, at du hyrer den samme til både træfældning og stubfræsning. Dermed kan du hurtigt få det ordnet, så du ikke behøver at have flere bekymringer med det træ.