cashmere tørklæde

Den lette lune

Den lette lune

Alle kender Pashmina tørklæder – de lette, lune cashmere tørklæder i alle regnbuens farver og hele fantasiens mønstre. Små eller store, men alle med den unikke egenskab: Nøjagtig den temperatur, du behøver.

Varme vejer intet

Det behøver ikke veje en masse for at varme, et tørklæde i cashmere er både blødt og varmt og så vejer det intet. Unikt ved materialet cashmere er, at det tilpasser sig temperaturen – det vil sige, når det er koldt, føles det varmt, og når det er varmt, luner det blot. Det er hverken teknologi eller hokuspokus, der gør det, men blot det simple faktum, at det som naturmateriale tillader huden at ånde uhindret igennem tørklædet og i samarbejde med kroppen skabe den ideelle temperatur. 

Elegant vintervarme eller sommerlig sjælevarmer

De mange varianter af de populære cashmere tørklæder giver dig muligheden for at vælge blandt de mange lune og lette tørklæde-lækkerier til alle årstider. Om vinteren er det kraftige pashmina en nødvendig, men elegant løsning i stedet for store, tunge strikhalstørklæder. Til sommer, når aftensolen går på hæld, er den lette løsning et tyndt pashmina i stedet for de klodsede cardiganer – og så kan du nemt have et lille sammenfoldede tørklæde i din clutch hele aftenen, indtil du får brug for lidt lunt over skuldrene. 

Tag cashmere tørklæder med på rejsen 

Glem ikke den unikke fordel ved cashmere tørklæder, når du rejser! Varme i det kolde fly og afkølede lufthavne, og lidt lunt over skuldrene på feriens sene aftentimer. De praktiske pashmina tørklæder i cashmere fylder intet og vejer intet, så du kan uden problemer pakke dem i håndbagagen til brug på hele rejsen. Anvend tørklæder i cashmere dekorativt om halsen, lunende om skulderene og som ekstra tæppe på fly- eller busrejsen.  

Og husk – pashmina findes også til mænd i maskuline farver og mønstre.